Wratten verwijderen producten

Heeft u last van wratten en wilt u deze verwijderen? Dat kan op twee manieren. U kunt de huisarts bezoeken om de wratten te verwijderen. Vaak zijn de gekozen methodes echter vrij pijnlijk en lang niet altijd effectief. Soms moet u meerdere keren langskomen voor een behandeling voordat de wrat is verwijderd. Tegenwoordig zijn er echter ook kwaliteitsproducten op de markt om zelf de wratten te verwijderen. In samenwerking met DeOnlineDrogist kunt u hieronder de beste wratten verwijderen producten vinden. Bij elk product staat een omschrijving voor welk soort wratten het product geschikt is.

HeltiQ WratWeg

HeltiQ WratWegDe HeltiQ WratWeg is geschikt voor het verwijderen van de gewone wratten (voetwratten en handwratten) en voor waterwratjes. De wrat wordt met de HeltiQ WratWeg geleidelijk bevroren door de unieke en gepatenteerde kap die over de wrat kan worden gezet. Door de geleidelijke bevriezing is een behandeling met dit product veel minder pijnlijk dan een vloeibare stikstof behandeling bij de huisarts. De HeltiQ WratWeg laat gewone wratten meestal al na 1 behandeling verdwijnen. De behandeling voor waterwratjes is iets anders. Deze wordt slechts licht bevroren. Hierdoor droogt het waterwratje langzaam uit, stopt het met jeuken en zal het veel sneller verdwijnen.

Geschikt voor gewone wratten en waterwratjes

meer informatie HeltiQ WratWeg

 

 HeltiQ Skintags

HeltiQ SkintagsDit product is speciaal voor het verwijderen van steelwratjes. Deze hygiënische thuisbehandeling zorgt door middel van aanstippen voor een effectieve bevriezing van de steelwratten. Steelwratjes zitten meestal in de hals of nek, bij de borst en onder de oksels. Plak de bijgeleverde beschermingspleister rond de plek van het steelwratje en behandel vervolgens de wrat met het HeltiQ Skintags product. Meestal is 1 behandeling al voldoende om het steelwratje definitief te laten verdwijnen.

Geschikt voor steelwratjes

meer informatie HeltiQ Skintags

 

 

 

Wartner Wrattenpen

Wartner WrattenpenDe Wartner Wrattenpen werkt met een sterk corrosieve gel die voetwratten en handwratten snel en effectief zal verwijderen. Deze TCA gel zorgt voor een veel snellere verwijdering van wratten dan het klassieke salicylzuur. De geïnfecteerde cellen zullenl uitdrogen en nieuwe huidcellen worden stimuleren te groeien. De wrat zal gaan krimpen en plaats maken voor een gezonde huid. De Wartner Wrattenpen kan al na 1 week gebruik voor resultaat zorgen.

Geschikt voor gewone wratten

meer informatie Wartner Wrattenpen